Welkom op mijn site! Leuk dat je een kijkje neemt.

 

Mijn naam is Peggy en als echt zomerkindje (geboren in augustus) ben ik veel op en rondom het water bezig. Toen ik mijn eigen coachpraktijk begon wist ik dus zeker dat water op een bepaalde manier terug moest komen.

Ik vind het leuk om op zoek te gaan naar jouw kracht. En die kracht… dat kan van alles zijn! Je kan je kracht vinden in je kwaliteiten, drijfveren, door duidelijker voor ogen te hebben wat je in de toekomst wilt of door beter om te gaan met je valkuilen. 

 

Toen ik in contact kwam met DISC en Mapstell heeft het mij veel inzicht gegeven in mijn kwaliteiten, valkuilen en hoe anderen mij kunnen ervaren. Door deze inzichten, in combinatie met mijn drijfveren, heb ik veel bewustere keuzes kunnen maken in mijn loopbaan. Ik was hier zo enthousiast over dat ik dacht: dit moet ik ook met anderen doen! Geen lange trajecten van maanden of jaren, maar op korte en krachtige manier inzichten verschaffen. Dit past bij mij als coach. Ik ben namelijk: energiek, oplossingsgericht en positief ingesteld. Daarnaast streef ik naar een hoge kwaliteit. Op deze manier is Waterkracht ontstaan! Waterkracht is de oudere zus van Bruiswater, de jongerentak van mijn coachpraktijk.

 

Scholing

Van origine ben ik geschoold als sociaal werker en docent. Toen ik me meer bezig ging houden met individuele begeleiding heb ik me verder gespecialiseerd door scholing tot:

  • Mapstell Guide (Mapstell Benelux)
  • Drijfveren specialist (DISC Benelux)
  • DISC specialist (DISC Benelux)
  • Bokscoach (boksen als agogisch middel)
  • Coach (Sonnevelt Opleidingen)